Въпроси и отговори

Back to>> Home

Как да Започна?
Къде мога да се гмуркам? Колко Време ще отнеме?
Какво се изисква?
От какво да се боя?

 

От какво се нуждая, за да започна?

Да избереш своята екипировката  е част от удоволствието на гмуркането. Нашият учебен център по гмуркане ще ви помогне да намерите правилното решение. Всяка част от оборудването изпълнява различна функция, така че цялостно то да Ви адаптира към подводния свят.

Вие се нуждаете от собствена маска, плавници и шнорхел когато започвате курса  Open Water Diver. Нашият учебен водолазен център ще Ви помогне да изберете най-подходящите за вас.

Ние ще Ви снабдим с останалото необходимо оборудване, което е и включено в таксата на курса. Препоръчително е да инвестирате в собствено оборудване, когато започвате курса, защото:

  • ще се чувствате по-удобно, ако се научите да си служите със собствената си екипировка
  • ще се чувствате по-удобно, ако използвате екипировка, която ще отговаря абсолютно точно на вашите размери
  • водолазите, които имат собствена екипировка, се гмуркат много повече, да имате ваше собствено оборудване е част от забавлението на гмуркането.

От каква точно екипировка се нуждаете зависи от условията, при които ще се гмуркате: тропически климат, умерен климат, студен климат.

Как да разбера коя е най-подходящата за мен екипировка?

Лесно. Няма най-добро оборудване, но има най-доброто за Вас. В екипировката има чудесно разнообразие, което се нагажда спрямо нуждите, интересите и размерите.

 

http://www.bg-diving.com