Entry Level Program

TRY SCUBA 

 

Не сте сигурни, че гмуркането е за Вас?

 

Try Scuba е Вашият шанс да видите всъщност какво е гмуркането. Да се запишете в Try Scuba е един чудесен начин да решите дали взимането на сертификат е точно за Вас. Всички знаем и сме убедени, че веднъж пробвате ли, ще заобичате спорта.

 

 

Може да пробвате по два начина в зависимост къде се чувствате най-комфортно.

 

SSI Try Scuba – в басейн. Прекарайте един или два часа в басейн – среда, която е по-позната за всички.

SSI Try Scuba Divingв басейн (или затворен залив). прекарайте три или четири часа във водна среда, която има добри условия и видимост.

SSI Try Scuba Diving – в басейн (или затворен залив). прекарайте три или четири часа във водна среда, която има добри условия и видимост.

 

  

 Scuba Diver

 

 

 

Обучението на SSI е направено така че да можете да учите теорията вкъщи, когато Ви е удобно. Ние ще Ви помогнем с помощни материали, DVD-та и безплатни онлайн тренировъчни упражнения, за да бъдем сигурни, че имате достатъчни тренировъчни възможности.

 

За Вашите занимания в басейн или открити води инструкторът ще Ви представи екипировката с нейните функции, за да може да се слеете в едно цяло под водата. Ще имате достатъчно време за адаптация към подводния свят преди да започнете с обучението по гмуркане.

 

Един път завършите ли основното обучение – ще бъдете сертифицирани като SSI Diver.  Сертификатите на SSI са с международно признание.

Кратък ли е курса? Започнете курса по време на Вашата почивка и го завършете, когато се приберете вкъщи.

 

Scuba Diver е перфектен курс  за тези, които нямат време да завършат цялата Open Water Dive програма. Съдържанието е на половината от това на програмата. Може да приключите втората половина и да бъдете сертифицирани по друго време, на друго място в удобно за Вас време.
 

Взелите сертификат Scuba Diver имат право да се гмуркат под наблюдението на оторизиран водолаз до максимална дълбочина 12 метра.


Когато решите да завършите сертификата, програмата Scuba Diver  може да бъде преустановена към курса Ви. По този начин не е нужно да бъдете обучавани наново . След припомняне на наученото преди време, Вие може да завършите програмата Open Water Diver.


В края на програмата Вие ще получите Вашият сертификат за SCUBA DIVER , който показва успешността на завършеното ниво. Този сертификат Ви дава възможност да вземете участие в групови гмуркания, които са под наблюдението на оторизиран водолаз, в целия свят.

 

Open Water Diver


Ставането на SSI Open Water Diver е най-добрият начин да започнете Вашето приключение под вода.


Ние ще се уверим Вие да се чувствате добре със своите умения и екипировка, която ползвате. Започването е лесно – просто се запишете в нашата програма.


Тази програма Ви позволява да изживеете гмуркането до максимум. Ще бъдете обучени на правилните умения, знания,предназначение на екипировка и опит, които е необходим, за да се чувствате сигурни и уверени при Вашите гмуркания.

 

Сертифицирането с Open Water Divers Ви позволява гмуркането под наблюдението на оторизиран водолаз на максимална дълбочина от 18 метра.

 

http://www.bg-diving.com