Educational Programs

 

Образователни програми

SSI предлага голям набор от образователни програми, свързани с различните интереси и опит на всеки водолаз. Целта е да се помогне в развитието на всеки гмуркач.

diveSSI Image: TryScuba

Try Scuba

Въведение в гмуркането

Много от потребителите може да са чували за гмуркането, но не могат да решат дали искат да участват в този спорт. Програмата на SSI  Try Scuba е един прекрасен начин за тях да се насладят на забавлението от гмуркането.

 

Scuba Rangers

diveSSI Image: RG Програмата е предназначена за деца от 7 до 12 години

 

Scuba Rangers е детската програма на SSI. Преподаването се извършва чрез  упътване и DVD.

diveSSI Image: OWD_kit

Open Water Diver

Първото ниво на SSI за водолаз

Хората започват гмуркането поради една причина - за да се забавляват! Крайната цел е водолазите да се чувстват комфортно и уверено при практикуването на спорта. Тази програма съдържа упътване, таблици, DVD и допълнителни материали.

Възможни са два начина за учене на теория:

Учене вкъщи – учащите се могат да започнат обучението и в своя дом.
Онлайн – учащите могат да започнат обучението от всяко място, където има интернет. Те могат да завършат теорията по всяко време - когато на тях им е удобно.

 

Continuing Education

diveSSI Image: coned Напреднало ниво на SSI за водолаз

Запазването на клиентите е от жизненоважно значение за търговията на дребно във водолазния бизнес. Тази програма е създадена специално, за да помогне точно с този процес. Този курс има за цел да даде на водолазите нужното, за да бъдат наистина опитни.
SSI може да предостави материали за 12 различни специализирани курса: Boat Diving; Deep Diving; Digital Underwater Photography; Diver Stress & Rescue; Dry Suit Diving; Enriched Air Nitrox; Equipment Techniques; Navigation; Night & Limited Visibility; Science of Diving; Search & Recovery; Wreck Diving. Всеки от тях съдържа информация за закупуване и обслужване на оборудване, както и предприемания на пътувания.

 

diveSSI Image: FirstAid

Emergency Training

Учащите трябва да бъдат подготвени за непредвидени ситуации

Увеличаване на увереността и комфорта на клиента чрез обучението при спешен случай. Тези курсове са средство, чрез което курсистите ще бъдат подготвени за всякаква ситуация, с която може да се сблъскат.

Тази програма е предложена от партньори на SSI. Цялото съдържание на тази обучителна програма е базирано на публикувана медицинска информация, която да отговаря на настоящите стандарти в индустрията.
Има няколко вида курсове, които се предлагат : Basic First Aid & CPR for Adults, Emergency Oxygen, External Defibrillation и други.

SSI TechXR

diveSSI Image: TXR Go eXtreme

Търсене на екстремното
Независимо дали имате клиент, който търси гмуркане при рифовете или тръпката при проучване на потънали кораби, обучението на SSI TechXR е начин на предоставяне на обучение и опит, необходими, за да завършите всяко ново приключение с увереност.
Материалите за обучението, както за учащи, така и за инструктори ,са разработени от професионалисти в индустрията, които имат дългогодишен  технически опит.
Възможни курсове: Advanced Nitrox, Technical Foundations, Normoxic Trimix, and Advanced Decompression Procedures

diveSSI Image: DP

Dive Professional Training

Поддържайте мечтата жива!

Качествената инструкция е основата на образователните технологии на SSI.  Вашият бизнес е добър, колкото е добро и обучението, което предлагате на клиентите.

Качествените инструкции са свързани с професионалното отношение на инструкторите. С образователната система на SSI, инструкторите и магазина притежават ключа към усъвършенстването на един уверен водолаз.
Възможни курсове: Dive Guide, Divemaster, Dive Control Specialist, Open Water Instructor, Advanced Open Water Instructor, Science of Diving Instructor; Dive Control Specialist Instructor, Instructor Trainer.

 

http://www.bg-diving.com