Образователната Система

Нашата философия за обучение

Всяка от нашите програми е базирана на нашето Diver Diamond методология, която се фокусира над подготовката на знанията, уменията, екипировката и нужния опит, за да станете високо квалифициран водолаз.

diveSSI Image: DiversDiamond

Подходящи знания

SSI предоставя нужната  информация и инструменти необходими за развиването Ви на безопасен водолаз със самочувствие.

Подходящи умения

Под ръководството на SSI инструктор, Вие ще научите правилните умения и техники,  за да се чувствате сигурни по време на гмуркането си.

Подходяща екипировка

Ще научите важността да знаете предназначението на вашата екипировка и че притежаването на качествено оборудване е от жизненоважно значение за вашата безопасност.

Подходящ опит

Колкото повече се гмуркате, толкова повече Вашите умения ще се подобряват. SSI ще Ви предостави много възможности за това.

 

Нашата обучителна методология

Вашето знание ще влезе в сила, когато бъдете поставени в реално съществуващи ситуации. Нашият уникален подход към водолазното обучение е известен като :

diveSSI Image: ComfortRep

Комфорт чрез повторение

Чрез повторението на всяко умение, научено през различните нива на обучение, Вашите действия стават инстинктивни. Обучението на SSI  гарантира, че ще запомните наученото в процеса на придобиване на нови знания.

 

Подход на системите за обучение на SSI

Компанията на SSI е развила 3 системи, които да Ви помогнат да усвоите знанието, уменията и опита, който са нужни, за да осъществите едно качествено гмуркане.

diveSSI Image: OWD_kit Total Teaching System

Обучителната система на SSI  Ви позволява да избирате кога искате да учите, така че може да учите теорията вкъщи в удобно за Вас време. Заниманията с инструктор във вода ще затвърдят знанията Ви. Системата предлага безплатно онлайн обучение, DVD свързано с гмуркането, водолазни таблици и др. Вие избирате най-удобния за Вас начин да учите.

 

Total Diving System

Тази система предоставя пълна информация за цялото оборудване, което е нужно, за да се гмуркате. Когато започнете своето обучение, ще бъдете запознати с функциите на всяка част от Вашата екипировка.

Total DiveLog System

Тази система организира всеки аспект от Вашия водолазен опит.

  1. Следи обучението
  2. Помага да планирате гмурканията си
  3. Следи покупките на оборудване и тяхната поправка ( ако е правена такава)
  4. Съхранява сертификатите, гаранционните карти на екипировката,самолетни билети и маршрути за пътуване

 

Взимане на сертификат SSI’s 1-2-3 Approach

Стъпка  1 = Учене на теорията вкъщи

Започнете приключението с нашата високо оценена система за обучение. За ваше удобство и в комфорта на вашия дом, може да ползвате нашата онлайн програма, която е придружена с DVD, за да научите основите на гмуркането.

Дискът съдържа набор от въпроси относно всеки раздел. Ако отговорът е грешен, автоматично ще бъдете отведени в частта, където се споменава дадената информация, за да може да прегледате отново, това което не сте разбрали.

За да се уверим, че сте в добро здраве, ще изискваме от Вас да попълните един медицински въпросник (поверителен е). Той е разработен от комитет от водолазни лекари и проследява за наличието на определени заболявания. Ако сте болни от някое от тях, ще трябва да се консултирате с лекар.

 

Стъпка  2 = Пълен преглед на научената теория и обучение в басейн

С изключителния метод на обучение във вода ще изпитате удовлетворение, от това че се чувствате опитни със своето оборудване и умения. Всичко това ще бъде ръководено от SSI инструктора.

Стъпка 3 = Гмуркане в открити води за сертифициране

Вие и SSI инструкторът ще направите две вълнуващи гмуркания във водата. Там ще приложите цялото познание и умения, които сте натрупали от стъпка 1 и 2. Може да направите гмурканията на местно ниво или да се присъедините към някое пътуване.

http://www.bg-diving.com