Станете професионалисти!

 

Станете международно признати водолази-професионалисти!

Курсовете за професионалисти са шанс за изследване на подводния свят и неговите обитатели, а също така възможност да споделите вашите знания и опит с курсисти, които ще можете да обучавате. Популярността на гмуркането по цял свят расте с всеки изминал ден. PADI професионалистите печелят пари, занимавайки се с любими неща и помагайки на водолазите да достигат нивото, към което се стремят.

На професионалистите им завиждат, уважават ги за сложния труд, а на много от тях просто се възхищават. Професионалните водолази са собственици на водолазни центрове, занимават се с обучение, пътешестват по целия свят, взимат участие във забавни и интересни мероприятия, провеждащи се както на сушата, така и под водата. Ставайки професионалист, Вие няма да стоите в офиса от 9 до 18 часа. За Вас ще се открият много нови възможности. Представете си работа, за която тръгвате с готовност и радост всяка сутрин. Водите живот, за който другите мечтаят. Отплаването към невероятни залези може да е нещо обичайно, а не изключение, ако работите във водолазен център в тропиците.

Водолазната индустрия се развива изключително успешно – към днешна дата вакантните места превишават числото на специалистите, имащи необходимите знания за тях. За да направите кариера в PADI, е необходимо единствено вашето желание. Вие сами определяте какво искате да постигнете, а системата на PADI обучение ще Ви помогне да го направите в удобно за Вас време и срокове.

http://www.bg-diving.com