Advanced Dive Training

 

 

Продължете приключението!
 
Ако сте решили, че гмуркането е спортът, в който наистина искате да се потопите, тогава е време да откриете програмата на SSI Continuing Education. Взимането на специализирани курсове е един добър начин да подобрите Вашите умения и да научите някои нови. Това е шансът Ви да започнете проучването под повърхността. Изберете правилната комбинация от обучение и водолазен опит, за да постигнете целите си.
 
За да бъдете подготвени за всякакви ситуации, с които може да се сблъскате, се нуждаете от знанието и обучението, които специализираните курсове на SSI предоставят. Всяка от тях ще Ви предостави определени ползи и Ви доближава до върховното изживяване на гмуркането. Нашата задача е да Ви подготвим за приключението, което предстои и ,разбира се, да се забавлявате.
 
Колко далеч искате да стигнете?
 
SSI Continuing Education
 
Взимането на определен брой специализирани курсове на SSI  и желанието за гмуркане Ви позволява да достигнете по- високи нива в гмуркането. Те комбинират обучение и придобит опит. Единствено от Вас зависи до къде ще стигнете. Завършете Вашата специализирана програма със сертификат и получавате отличието Specialty Diver, Advanced Open Water Diver и Master Diver - безплатно.
 
Specialty Diver
 
За да вземете сертификата за Specialty Diver, трябва да завършите 2 специализирани курса и да имате 12 гмуркания зад гърба си.
 
Advanced Open Water Diver
 
Програмата Advanced Diver на SSI е  най-добрата комбинация от знания и опит, които са предназначени за напреднали водолази.
За да вземете сертификата Advanced Open Water Diver, Вие трябва да завършите четири специални курса и да имате зад гърба си 24 гмуркания.
 
 Master Diver
 
Програмата Master Diver на SSI е една от най-елитните курсове сред водолазите. Водолазите,които са взели този сертификат са комбинирали знание, умения и опит и наистина могат да се нарекат майстори в този спорт.
За да вземете сертификата Master Diver, Вие трябва да завършите четири специални курса, Diver Stress&Rescue и трябва да имате 50 гмуркания.

 

http://www.bg-diving.com