Екипировка

 

 

 

 

Diving BG препоръчват екипировката на Aqua Lung International.

За повече информация, моля посетете сайта на официалния дистрибутор за България - Divetec Ltd.

 

 

 

 

 

 

 

60 години опит – това е AQUA LUNG. Самото име е свързано със създаването на гмуркането с автономен дихателен апарат.
Днес AQUA LUNG International е съставена от най-добрите марки в гмуркането. Благодарение на специализираната компетентност на всяка марка и мрежата за световна дистрибуция, ние Ви предлагаме най-добрата селекция от водолазна екипировка.

 

Apeks Marine Equipment (Регистрирани в Англия) започва производството си преди 30 години с една цел - да го направи най-доброто водолазно оборудване в света.
Нашата сила е в дизайна, развитието на инженерното заанаятчийство, всичко това подържа висок стандарта на оборудването и го превърна в стремеж и на останалите марки.

 

Technisub е създаден през 1962 година от Луиджи Фераро, един от пионерите в гмуркането, развил най- съвършената технологична система за производство на материали като гума и пластмаса предназначени за водолазно оборудване.

 

Suunto е световният лидер в производството на спортни инструменти за всички видове спорт, включително ски, гмуркане, туризъм, плаване и навигация и голф.
Suunto се специализира в производството на водолазно оборудване, което да помага на ентусиастите да се фокусират върху натрупването на опит и да извличат максималното от всяко гмуркане. 

 

Bauer Compressors Inc. са известни от дълго време, като доказани лидери на пазара и в производството на компресори с високо налягане, от малки преносими компресори за вашите лични нужди до големи, стационарни компресорни системи за вашия водолазен магазин, ние разполагаме с компресорни системи, които ще задоволят нуждите на всеки.

 

Всички сухи костюми на DUI са ръчно произведени в САЩ. DUI започва работата си с изследването и намирането на най-качествените материали в света, също така разполага с добре подготвен и обучен персонал, всичко това води до производството на оборудване с уникален дизайн и опции и успява да предложи на клиентите си екипировка от най-високо световно качество.

 

 

Halcyon започва всичко като група водолази, които знаели от какво точно се нуждаят, но не могли да намерят в нито един водолазен магазин.
Нашата страст към гмуркането ни доведе до този бизнес. Ние започнахме да проектираме крила и осветление за да задоволим собствните си нужди, но скоро открихме, че не сме били единствените в стремежа си към по-добро оборудване в т.нар. (DIR) Doing It Right стил. Така Halcyon стана факт.

 

 

Sea&Sea е единствената компания в света, която произвежда единствено и само оборудване за подводна фотография.

 

 

 

 

 

 

http://www.bg-diving.com