Snorkeling / Freediving

Гмуркане с шнорхел

Гмуркането с шнорхел е едно добро начало да започнете Вашето приключение. Това е  шансът Ви  да опознаете един нов и невероятен свят. Подходящ е за всички възрасти и предоставя както активно движение – така и релаксация.

Фрий дайвинг

Някога питали ли сте се какво е да плуваш като задържаш продължително  дъха си. Фридайвингът е един от най-бързо развиващите се спортове в момента.

 

diveSSI Image: SSI-freediving_logo Преживейте нови приключения и опознайте нови светове.

Философията на фридайвинга е привлекателна. Той насърчава към добро здраве,  което е придружено от насладата от неветоятни подводни гледки и спокойствие.  Този спорт е подходящ за всеки, който е ентусиазиран от идеята да се гмурка чрез продължително задържане на въздуха. Той Ви позволява да изпитате една невероятна свобода докато  плувате. Дори дава възможност да се доближите максимално до морския свят.

Разликата е в метода на обучение на SSI

diveSSI Image: freediving01 Има само два начина човек да се учи – когато трябва да се справи с проблема на момента  или чрез репетиция. Първият вариант не е добър-особено за фрий дайвинга. При обучението за този спорт  най-добрият вариант е повторението. Това е единственият начин да се чувствате наистина комфортно със своите знания, умения и екипировка. Това ние наричаме Diver Diamond.

Той е основата, върху която се градят всички програми на SSI. Той се състои от четири елемента, чрез които се изгражда истинския гмуркач: подходящи познания, умения, екипировка и опит.
Инструкторите по фрий дайвинг дават инструкции, които ще подложат Вашите умения на тест още при обучението. Методът на обучение е познат още като „Комфорт чрез репетиране”.  Чрез повтарянето на всяко умение Вашите действия ще станат първосигнални.

Когато приключите обучението при SSI, ще бъдете готови да започнете едно невероятно преживяване.

Качество и надежност

Може да бъдете сигурни, че сте направили добър избор при избирането на програма от SSI. Тук ще получите най-доброто обслужване.

SSI е единствената организация, където инструкторите могат да работят в сътрудничество с  водолазни центрове.

SSI се фокусира върху спазването на обучителните стандарти програма

SSI е организация, която се свързва с високия стандарт на водолазните центрове и обучението, което предлага.

http://www.bg-diving.com